A tavaly őszi parlamenti választás óta csökken a kormányzásból kibukott Jog és Igazságosság támogatottsága, miközben erősödik a nyugatos Polgári Koalíció. Utóbbi vezére, Donald Tusk miniszterelnök az áprilisi helyi választásra optimistán készül, és sorsdöntő szavazásról beszél.
Ez most az az időszak, amikor nem lehet nem folyamatosan magyarpéterezni, már csak azért is, mert a jelenség mögött felsejlik és felfeslik a rendszer. A stúdióban ma Bita Dániel, Pető Péter, valamint Nagy József.

Friss

Népszerű

Összes
A Széchenyi Bank ügyében a vádirat jelentős részben egy kábelhálózat-fejlesztéssel foglalkozó vállalkozás egyik vezetőjének vallomásaira épül. Mivel P. Attila hozzájárult a bűnügy feltárásához, vele szemben megszüntettek egy büntetőeljárást. A Széchényi Banknál történt visszaélések miatt indult perben azonban vádlott lett.

Sport24
Nagyot fordult a világ a Győri Audi ETO KC-val, aminek legújabb jele Ulrik Kirkely edző menesztése. A néhány évvel ezelőtt még minden sorozat elsőszámú favoritjának számító női kézilabdacsapat ebben a szezonban trófea nélkül maradhat.
Legfrissebb epizódok
Az ország bizonyos részein már a járóbeteg-szakellátásban is várólisták alakulnak ki a közegészségügyben, ez pedig a magánszolgáltatók felé tereli a forgalmat – mondja Lancz Róbert a Della podcastban.

Olvasói sztorik