Súlyos visszaesés nélkül juthat túl a kegyelmi botrányon a Fidesz, de a márciusi felmérések szerint így is két mandátumába kerülhet az ügy. Az ellenzéki pártok közül a Momentum és a Kétfarkú Kutya Párt tudott javítani a pozícióján, ám Magyar Péter bejelentkezése átírhatja az erőviszonyokat. Ha mindenki külön indul, kétszer annyi kukába dobott voks is lehet, mint az eddigi rekordévben.
A Néprajzi Múzeum raktára tele van varázstárgyakkal. De ki lehet-e állítani Budapesten egy kődarabot, ami az ausztrál őslakosok hite szerint felmenőik lelkét őrzi? A kétely felfüggesztése című kiállítás kapcsán kérdeztük Wilhelm Gábor főmuzeológust és kurátort, valamint Kristóf Krisztián képzőművészt a titkos, szent tárgyak múzeumi kiállításáról.

Friss

Népszerű

Összes

Sport24
Nagyot fordult a világ a Győri Audi ETO KC-val, aminek legújabb jele Ulrik Kirkely edző menesztése. A néhány évvel ezelőtt még minden sorozat elsőszámú favoritjának számító női kézilabdacsapat ebben a szezonban trófea nélkül maradhat.
Legfrissebb epizódok
A Filéző vendége Farkas Fruzsina natúr sommelier volt, aki szerint a fermentált italok készítése nemcsak a bélflóránknak tesz jót, de a mentális egészségünknek is. A vízikefirrel még azt is megízlelhetjük, mit ittak Harry Potterék.

Olvasói sztorik