A bicskei gyermekotthonban nemcsak a fiúk, hanem a lányok megalázása, verése, adott esetben szexuális zaklatása is mindennapos volt – állítja egy fiatal nő, aki tíz évig volt lakott a pedofíliáért elítélt V. János által vezetett intézményben. Az egykori növendék nemcsak azt mesélte el lapunknak, milyen traumák érték gyermekként, hanem azt is, hogyan próbálja feldolgozni a történteket.
A friss Ziccerben BL-továbbjutókkal és tizenegyes-elemzéssel kezdünk, elmélázunk azon, hogyan juthat ki az orosz kitiltás farvizén egy Eb-re Izrael, beszélünk a sudribunkó Carragherről, hogy aztán végül Marco Rossi válogatottjának felkészülési meccsekre kihirdetett keretéig jussunk el.
A Magyar Pétert sarazó állítólagos „betárazott titkos rendőri jelentés”, Magyar előre menekülése és exnejének facebookos reakciója volt a trambulin, aztán az ünnepi beszédek és az ellenzéki esélyek szolgáltak témát Kerner Zsoltnak, Pető Péternek, valamint Nagy Józsefnek a Háromharmadban.

Friss

Népszerű

Összes
Nem a hitelezés és nem is a betétgyűjtés nyomán tettek szert a hazai bankok rekordmértékű nyereségre 2023-ban, hanem a magas kamatoknak köszönhetően – így elsősorban a Magyar Nemzeti Bank veszteségének terhére hoztak össze osztalékként is felvehető profitokat. De miért nem részesülhettek a betétesek a magas hozamszintből?

Legfrissebb epizódok
Komoly vízkrízissel néz szembe Mexikóváros, többek között erről beszélgetünk a Zöldövezet adásában.

Olvasói sztorik