Friss

Népszerű

Összes

Sport24
A franciák Párizsban 5-2-re legyőzték az angolokat, de a magyarokkal szemben 5-2-es összesítéssel kiestek az Eb negyeddöntőjében. A legjobb nyolc között hatvan éve, 1964. április 25-én rendezett francia–magyar találkozón (1-3) Albert Flórián és Tichy Lajos vezérletével úgy parádéztak honfitársaink – oh-la-la! –, hogy Henri Guerin francia szakvezető csak azt tudta ismételgetni: „Nem értem, nem értem."
Sport24
A Bajnokok Ligája negyeddöntői ötcsillagos szórakozással kényeztették el a szurkolókat. Az UEFA elégedetten dőlhet hátra: csúcseseménye újfent bizonyította, hogy mennyivel erősebb a konkurenciánál. Arra persze az európai szövetség sem tud csodaszert kínálni, hogy a BL igazából a negyeddöntőre teljesedik ki, és arra sem, hogy az öreg kontinens legnagyobb bevételű klubjai továbbra is domináljanak.
Legfrissebb epizódok
A haldokló alkotmányjogász számára az eutanázia lehetőségéért vívott küzdelme feladatot adott, nyilvánossá tett történetének pedig így vagy úgy, de befejezést ad majd. Vele találkozó szerzőinkkel beszélgettünk az Első kézből podcastban.

Olvasói sztorik